Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Hoe risico op cellulite verminderen?
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe risico op cellulite verminderen? Sinaasappelhuid of cellulite is een vervelende, maar ongevaarlijke aandoening. Ze treft vooral vrouwen, omdat vrouwelijke hormonen -vooral oestrogeen- een belangrijke rol spelen bij het ontstaan ervan. Andere oorzaken: vetopslag, dus overgewicht; maar vooral ook een slechte circulatie en vochtophoping. Maar eigenlijk is het ontstaansmechanisme van cellulite nog niet volledig ontrafeld.

Wat kan je er aan doen?
Gezonde voeding, een gezond gewicht proberen behouden, en zorgen voor een goede bloedcirculatie. Dus: beweeg, beweeg, beweeg!!
Cellulite kan verminderd worden door een bindweefselmassage (verbetering van de microcirculatie), een gezonde leefstijl en crèmes. Ook bepaalde medische behandelingen zoals mesotherapie, lasertherapie en ESWT (Electromagnetic Shock Wave Therapy) zouden helpen, dit wel in handen van een bekwame (para)medicus.
Ook CLA lijkt een goed effect te hebben op de structuur van cellulite. Een klinische studie toonde verbetering na 8-12 weken gebruik.
Een Poolse studie suggereert het gebruik van Centella asiatica als ‘alleskunner voor de huid’.


Groene thee - Te Verde

Citrifin


Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Citrifin Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 15,17
bestelnr.:
731291

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Voor een slanke lijn

EERST... zuiveren met lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".