Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Bescherming tegen de lentezon?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 juni 2021
Hoe voorkom je enkelgewricht blessures
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Hoe voorkom je enkelgewricht blessures Acute enkelgewrichtblessures worden veroorzaakt door bijvoorbeeld een verkeerde beweging, een botsing of een val. Dit resulteert dan meestal in een zwelling of kneuzing van de enkel. Chronische blessures ontstaan door overbelasting of het voortdurend herhalen van eenzelfde beweging. Om blessures te voorkomen is het van het grootste belang voor een goede doorbloeding van de spieren te zorgen. Dit kan door een degelijke een warming-up. Leer ook luisteren naar je lichaam en neem pijnsignalen ernstig. Het is een fabeltje dat gezonde sport pijn moet doen. Zorg voor een goede conditie, degelijk schoeisel en goede voeding. Vergeet op het einde van de trainingsessie je cooling-down periode niet.

Als je toch pijnklachten krijgt moet het trainingschema bijgestuurd worden. Oefen iets minder fanatiek en vraag raad om de pijnlijke enkel te verzorgen. Beoefen geen sport zolang u de pijnstillende en herstellende producten gebruikt.


Mincartil


Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".