Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Leven met chronische schoudergewrichtspijn
| Gewrichtsklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Leven met chronische schoudergewrichtspijn Chronische (langer dan 6 maanden durende) nek-/ schouderpijn komt vaak voor. Meestal kan een duidelijke oorzaak niet gevonden worden. Peesslijtage met of zonder bijkomende kalkafzetting en slijtage van het schoudergewricht zijn de twee meest voorkomende redenen van chronische schouderpijn.

Zoals voor vele andere soorten gewrichtspijnen behoort ook bij chronische schouderpijn het gebruik van eenvoudige pijnstillers tot de startbehandeling. Ook het gebruik van ontstekingswerende middeltjes wordt vaak toegepast bij de behandeling van schouderpijn.
Wegens de vele schadelijke bijwerkingen is dat echter af te raden.
Schouderongemakken zijn zonder twijfel pijnlijk maar dit is geen reden om de schouder niet te bewegen. Het in beweging houden van het schoudergewricht is noodzakelijk. Overbelasting van het schoudergewricht moet vermeden worden.


Curcumin

Mincartil


Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

Mincartil Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 13,11
bestelnr.:
829970

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Mincartil is een natuurproduct van Soria Natural dat je kraakbeen extra sterk en g ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".