Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Maca
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
Maca Maca is een plant die in het Andesgebied van Zuid-Amerika al duizenden jaren als voedsel gegeten wordt. De plant kan groeien op een hoogte van 4000 meter. Vermeende indicaties zijn bloedarmoede, kanker, depressie, impotentie, onvruchtbaarheid, hoge bloeddruk, maag- en leverschade, en stress. De meeste van deze indicaties werden niet in klinische studies vastgesteld, maar wel in dierstudies.

Maca is het best bestudeerd als afrodisiacum, zowel bij mannen als bij vrouwen. Dierstudies tonen dan weer opmerkelijke resultaten bij onvruchtbaarheid en bij prostaatproblemen. Haar stimulerende en revitaliserende werking valt dus op. Bij ons heeft ze daarom de bijnaam van 'Peruaanse ginseng' gekregen.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".