Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Migraine aanvallen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
27 oktober 2021
OPC
| Werkzame stoffen |
Terug Verstuur link
lijn
OPC Pycnogenol, gewonnen uit de schors van de zeeden Pinus pinaster, werd eerst bekend als middel om trombose op lange vliegtuigvluchten te voorkomen. Ondertussen is zijn effectiviteit ter preventie en behandeling van talloze gezondheidsproblemen goed gedocumenteerd. Zeedenschors bevat OPC’s of ‘oligomere procyanidines’, zeer bijzondere bioactieve plantenstoffen met sterke antioxidatieve en ontstekingswerende eigenschappen. Hierdoor kunnen ze ingrijpen op talloze fysiologische én pathologische processen.

Ondertussen is een actiever zeedenschorsextract ontwikkeld, dat beter opneembaar en biobeschikbaar is: Oligopin. Dit bevat kortere procyanidenketens, en minder onwerkzame tannines, waardoor zowel opname als werkzaamheid verhogen.
Deze verbeterde samenstelling heeft een zeer brede werkzaamheid op de menselijke fysiologie, vooral op cardiovasculair gebied en bij alle facetten van metabool syndroom: verbetering van de bloeddruk, de verhouding HDL/LDL-cholesterol, insulinewerking en glycemische controle. Oligopin versterkt zowel grote als kleine bloedvaten (capillairen) en verbetert hierdoor ook de microcirculatie (hersenen, ogen, nieren, …).
Oligopin beschermt tevens de spiermassa en voorkomt daardoor spierverlies bij het verouderen: anti-aging-effect!
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".