Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Zijn luizen een hygieneprobleem?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
18 september 2021
Parkinson: Hoe het risico verkleinen?
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Parkinson: Hoe het risico verkleinen? Officieel bestaat er geen primaire preventie tegen de ziekte van Parkinson. Wetenschappers, die milieufactoren aanhalen om de enorme stijging van het aantal Parkinsonpatiënten te verklaren, worden genegeerd. "De economische belangen lijken immers groter dan de gezondheid van de mens", schrijft professor Pritchard in een studie die uitgevoerd werd in opdracht van de universiteit van Southampton.
"Het aantal mensen dat lijdt aan hersenaandoeningen, waaronder de ziekte van Alzheimer, de ziekte van Parkinson en aandoeningen van de motorische zenuwen zijn in twintig jaar tijd in het westen enorm gestegen, hebben wetenschappers ontdekt. De alarmerende stijging, waaronder getallen over dementie zijn verdrievoudigd, worden in verband gebracht met verhoging van de hoeveelheid bestrijdingsmiddelen, industriële uitstoot, huishoudelijk afval, uitlaatgassen en andere milieuverontreinigende stoffen, staat in een rapport in het tijdschrift Public Health.

Het moge duidelijk zijn dat additieven die aan onze voeding worden toegevoegd (allemaal goedgekeurde E-nummers] een grote rol spelen in de verhoging van de genoemde ziektegevallen", aldus Pritchard.
Preventief optreden tegen Parkinson betekent bijgevolg zoveel mogelijk E-nummers uit de voeding weren, zo weinig mogelijk in contact komen met chemische producten (verven en chemische haarkappersproducten), milieubewust leven, de dagelijkse files vermijden door het openbaar vervoer te nemen, voldoende bewegen in gezonde lucht (bos- en zeelucht) en voedingssupplementen gebruiken die de hersenfuncties beschermen (bijvoorbeeld ginkgo biloba).


Betasol

Curcumin

DHA Algae

Groene thee - Te Verde


Betasol Inhoud:
60 Tabletten
Richtprijs:
€ 25,66
bestelnr.:
940267

Curcumin Inhoud:
60 tabl.
Richtprijs:
€ 25,65
bestelnr.:
825918

DHA Algae Inhoud:
60 solftgels
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
908825

Groene thee - Te Verde Inhoud:
60 tabl
Richtprijs:
€ 10,23
bestelnr.:
731540

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vitamine C, ijzer en andere mineralen ...
lees meer

Sterk antioxidant, voor een gezond en lang leven
- Ondersteunt een goede gal- en ...
lees meer

Algemene eigenschappen:
• verbetert de concentratie en het geheugen,
• goe ...
lees meer

HET GEHEIM VAN EEN LANG EN GEZOND LEVEN

Vrije radicalen veroorzaken rimpels, sc ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria Bel

Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".