Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Preventiemaatregelen tegen een gevoelige huid
| Huidaandoeningen |
Terug Verstuur link
lijn
Preventiemaatregelen tegen een gevoelige huid Het aantal mensen dat last heeft van een gevoelige huid stijgt spectaculair. De huid is – door een veelheid aan factoren onderhevig aan heel wat irritaties.
Alle oorzaken die tot een gevoelige huid kunnen leiden zijn nog niet bekend. Toch staat nu al vast dat zeer kalkrijk water, bepaalde cosmetica crèmes, klimaatveranderingen, sterke temperatuurschommelingen tussen buiten- en binnenlucht, de (zure) regen, voedselintoleranties en bepaalde vormen van luchtvervuiling bijdragen tot een stijging van het aantal mensen die met dit ongemak af te rekenen krijgen.

Preventie is van cruciaal belang voor mensen die weten dat ze een gevoelig huidtype hebben. Het komt er vooral op aan allerhande soorten irritaties, temperatuurschommelingen, tabaksrook, alcohol en te warme dranken te vermijden. Alcohol en te warme dranken zorgen voor een snelle vaatverwijding. Dit kan voor huidproblemen zorgen. Mensen met een gevoelige huid moeten ook zoveel mogelijk uit de zomerzon blijven.


Dermagiq Skin


Dermagiq Skin Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 13,45
bestelnr.:
BF0001

Dermagiq® Skin is een helende crème voor de behandeling van oppervlakkige wondje ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".