Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Heeft u een gezonde levenswijze?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
16 oktober 2021
Risico tegen alcoholdementie beperken!
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Risico tegen alcoholdementie beperken! Alcohol is niet als roken gevaarlijk voor de gezondheid van iedere mens. Volgens de wetenschappelijke literatuur mag een man niet meer dan 21 alcoholische consumpties per week drinken. Voor een vrouw ligt dat cijfer op 14.
Gezonde mensen die meer drinken krijgen op termijn gezondheidsproblemen die rechtstreeks gerelateerd kunnen worden aan alcoholmisbruik.
Ieder mens zou zijn alcoholgebruik eigenlijk moeten beperken tot één glas wijn tijdens de hoofdmaaltijd van de dag, of een aperitief voor het eten, of een digestief na het voornaamste tafelgebeuren van de dag.

Het is ook verkeerd alle alcoholische consumpties op te sparen tot het weekend. Ook dan moet de lever teveel overuren presteren waardoor er toxisch bloed de hersenen kan bereiken en er schade wordt aangericht. Wie alcohol wil drinken doet dit best à rato van 1 tot 2 alcoholconsumpties per etmaal. Het is nog beter indien men enkele dagen in de week geen alcoholische dranken gebruikt.
Mensen die regelmatig alcohol consumeren doen er goed aan hun lichaam aan te sterken met leverzuiverende en afweerversterkende producten.
Uw apotheker of drogist is hierbij een uitstekende, discrete raadgever.


Phosfoactiv

Cyrasil


Phosfoactiv Inhoud:
20 vials 15 ml.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
885915

Cyrasil Inhoud:
14 vials
Richtprijs:
€ 24,42
bestelnr.:
774214

Fit en geconcentreerd

Aanbevolen bij:
studenten tijdens de examens, stressere ...
lees meer

Na feesten en barbecue...
Na overvloed aan hapjes, sausjes, dessertjes en alcohol ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".