Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
17 januari 2022
Slappe spieren voorkomen
| Spierklachten |
Terug Verstuur link
lijn
Slappe spieren voorkomen De allerbelangrijkste troef om zwakke spieren te vermijden is bewegen. Driemaal per week een half uurtje sporten doet wonderen. Zelf het huishouden doen of een fikse wandeling maken in de buurt, maakt al een zee van verschil.
Wist je dat vallen - door verwaarloosde spiergroepen - meer doden eist dan het verkeer. En toch wordt er nog steeds te weinig aandacht aan besteed.
Bij de jeugd levert een val enkel blauwe plekken op. Bij volwassenen en ouderen is de kans op ernstige letsels zeer groot.

Zwakke spieren kunnen dus op een zeer eenvoudige wijze worden voorkomen. Het komt er enkel op aan de discipline op te brengen om regelmatig te bewegen. Britse wetenschappers zijn volgens de BBC wel bezig om een pil te ontwikkelen die de spierkracht zonder enige vorm van inspanning tot op hoge leeftijd intact houdt. Artsen hebben hierover meer dan kritische bedenkingen. De pil wordt momenteel uitgetest op luie dieren. Voor ons blijft bewegen de enige optie.


Betasol

Fost Print Plus


Betasol Inhoud:
60 Tabletten
Richtprijs:
€ 25,66
bestelnr.:
940267

Fost Print Plus Inhoud:
20 amp.
Richtprijs:
€ 30,59
bestelnr.:
601103

Rode biet is dankzij zijn hoog gehalte aan vitamine C, ijzer en andere mineralen ...
lees meer

Voor een goed uithoudingsvermogen

Aanbevolen bij:
Zware inspanningen, sport, ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".