Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Versterkt u actief uw weerstand?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
24 september 2021
Slijmvliesproblemen oplossen
| Hormonale problemen |
Terug Verstuur link
lijn
Slijmvliesproblemen oplossen De Chinese professor Dr Baoru Yang promoveerde aan de afdeling biochemie en voedingschemie aan de universiteit van Turku in Finland met een studie over de weldoende eigenschappen van de duindoornbes, een wilde plant die zowel in Azië en Europa als in Noord-Amerika voorkomt. De bessen behoren tot de zeldzame vruchten met een hoog gehalte aan Omega-7 vetzuren. Bij droge huid (psoriasis en eczema) blijken onverzadigde vetzuren uiterst positieve voedingstoffen voor de opbouw van de huid.

Omega-7 brengt de vochthuishouding van de huid in evenwicht en houdt de slijmvliezen in optimale conditie. Het product is reeds lang beschikbaar in de Scandinavische landen en al sinds 2006 in Groot-Brittaninië en Nederland. Aangezien het geen giftige stoffen bevat en geen bijwerkingen heeft, kan het zonder probleem langere tijd genomen worden.


Dermagiq Fem


Dermagiq Fem Inhoud:
30 gr
Richtprijs:
€ 12,95
bestelnr.:
BF0002

De belangrijkste oorzaak van het ontstaan van vaginale klachten is het verdwijnen ...
lees meer

Meer producten van
Dermagiq


Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".