Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Neemt u (een) antioxidant(en)?
ABC GEZONDHEID - Gezond blijven
23 september 2019
Wat kun je doen bij een rokerslong?
| Ademhaling |
Terug Verstuur link Print pagina
lijn
Wat kun je doen bij een rokerslong? Hoewel dat niet altijd vanzelfsprekend is, moeten patiënten met een rokerslong aan lichaamsbeweging doen. Lichaamsbeweging ondersteunt namelijk de longcapaciteit en de ademhaling. Er bestaan speciale programma's voor 'longrehabilitatie'.
Wanneer we te weinig aan lichaamsbeweging doen, verliezen we spiermassa. Verlies van spiermassa kan de aandoening verergeren bij patiënten met rokerslong, terwijl volwaardige voeding belangrijk is om de spiermassa te bewaren.

Het wegnemen van onderliggende angsten is cruciaal. Depressie en angst treffen namelijk 40% van patiënten met longziekten, en hebben een slechte invloed op eetgedrag en sportiviteit. Farmacologische antidepressiva hebben nochtans weinig effect. Psychologische begeleiding werkt dan veel beter


Verde de Broccoli

37-S Hyperico


Verde de Broccoli Inhoud:
100 tabl. 500 mg.
Richtprijs:
€ 16,75
bestelnr.:
772902

37-S Hyperico Inhoud:
60 caps
Richtprijs:
€ 19,75
bestelnr.:
731246

Sterk antioxidant, preventie van ouderdomsverschijnselen

- voor een diepe ontgi ...
lees meer

Dertig procent van onze mannelijke bevolking boven de 30 jaar heeft regelmatig las ...
lees meer

Meer producten van
Soria Bel


Meer producten van
Soria BelAlle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".