Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Beschermt u zich tegen (winter)virussen?
ABC GEZONDHEID - Artikels
23 februari 2009
Psoriasis? Ontgiftig uw lichaam regelmatig!
| 23/02/2009 |
Terug Verstuur link
lijn
Psoriasis? Ontgiftig uw lichaam regelmatig! Volgens de klassieke geneeskunde is het onmogelijk om psoriasis volledig te genezen. De integratieve geneeskunde echter heeft al aangetoond dat de nodige zelfdisicipline, omschakeling van ongezonde leefgewoonten naar gezonde, het gebruik van bepaalde voedingssupplementen en van een aantal zuiverende planten, samen met een degelijke stressbeheersing, in staat zijn om psoriasis perfect onder controle tge krijgen en in veel
gevallen zelfs te genezen. In dit stukje maken we duidelijk dat een regelmatige, smakelijke detoxificatie van het lichaam noodzakelijk is om minder hinder te ondervinden van psoriasisopstoten.

Het lichaam ontgiften doet men eenvoudig door veel water te drinken en alkalische fruit- en groentensoorten te consumeren in combinatie met de beste vezels. Enkele voorbeelden zijn meloenen, bananen, zachte appelen en rozijnen. Degelijke groentensappen die het lichaam minder zuur maken komen van wortelen, suikerbieten, kolen en selderij. In de aflevering van dinsdag gaat het over voedingsgewoonten en stressbeheersing.

Hoe kan men de psoriasisaanvallen verminderen?

Bronnen:
Espinoza-González NA, Herz-Ruelas M, Ocampo-Candiani J, González-Soto R.
Biologic therapy: a new and promising option to treat psoriasis
Rev Med Inst Mex Seguro Soc. 2008 Jul-Aug;46(4):405-14.

 

lijn