Nieuwsbrief ABC Gezondheid
uw e-mailadres
Privacybeleid
Schrijf u in op onze nieuwsbrief
   
Enquête
Vergeet u vaak dingen?
ABC GEZONDHEID - Ongemakken
17 januari 2022
Luchtvervuiling
| Neurologie |
Terug Verstuur link
lijn
Luchtvervuiling Luchtverontreiniging kan tot acute en chronische gezondheidsklachten leiden, van keel- en neusirritaties tot zware astmatische klachten en hart- en vaatzieken. Een beleid op het gebied van luchtkwaliteit heeft als doel de luchtkwaliteit te verbeteren om mensen te beschermen tegen dit soort risico's. Sommige groepen mensen (ouderen, astmapatiënten) zijn extra vatbaar voor luchtverontreiniging.

Hoge concentraties fijn stof en ozon leiden er toe dat er in ons land, in alle stilte, jaarlijks duizenden mensen vervroegd overlijden. De regering beschouwt het terugdringen van schadelijke luchtverontreiniging dan ook als een prioriteit. Pas wanneer iemand meer dan een bepaalde hoeveelheid van een vervuilende stof inademt, kan dat gevolgen hebben voor de gezondheid. Naarmate er meer van die stoffen in de lucht zijn, lopen we meer risico.
Alle op de site vermelde producten kunt u rechtstreeks online bestellen bij Fidelity Health Products. Dank zij een samenwerking garanderen zij HETZELFDE product en kwaliteit voor een GOEDKOPERE prijs dan de aanbevolen prijs en krijgt u uw bestelling vanaf € 100 gratis geleverd. Voor meer informatie, klik op de knop "Bestelinfo".